dilluns, 11 d’agost del 2008

Herois. l'espasa d'en Takezo Kensei

Hiro Nakamura descobreix que té una missió sorprenent: salvar la ciutat de Nova York d'un futur apocalíptic. Nakamura és un d'aquests éssers increïbles que protagonitzen la sèrie Herois i que es presentà l'estiu passat al públic català. Per tal d'acomplir la seva missió Nakamura ha de pendre l'espasa del mític samurai Takezo Kensei exposada al Museu d'Història Natural.







divendres, 8 d’agost del 2008

Futurama i els museus d'Història Natural

Futurama és una altra de les creacions d'èxit de Matt Groening , el pare dels Simpson. Jurassic Bark és un episodi commovedor on un dels seus protagonistes, Fry, descobreix a l'entrada del segle XXX que un gos que havia adoptat en el segle XX acabà exposat, ja fosilitzat, en el Museu d'Història Natural. Com tots els episodis de la factoria Groening les referències a films, situacions i altres episodis són constants al llarg del capítol.

dijous, 7 d’agost del 2008

el doctor Who

El Doctor Who ostenta el rècords de la sèrie de ciència ficció amb més continuació a la televisió. Aquesta continuïtat no és casual i és que són legió els seguidors d'aquesta mítica sèrie britànica. Si bé és cert que les últimes edicions es caracteritzen per un britanisme excesiu, quasi decadent, són multitud els episodis antològics.
El 1965, en la tercera temporada d'emissió, el Doctor Who arribava al planeta Xeros i la seva màquina passava a exibir-se en un curiós museu: The Space Museum



dimecres, 6 d’agost del 2008

Scooby Doo al museu

El primer capítol d'aquest gos tan peruc i dels seus companys d'aventures s'estrenava el 1969 amb un episodi sobre un misteriós cavaller negre que es desenvolupava en un museu.
Si estàs més interessat amb el personatge i els seus acompanyants pots visitar la Scoobydoopèdia. Malauradament l'episodi només és visible pel públic nord-americà.


dilluns, 4 d’agost del 2008

COLÒNIES D'ESTIU 2.0

Arriben les vacances per a la majoria i molts dels blocs es posen en stand-by. Vegeu, per exemple, com es desaccelera el nombre de posts sobre els museus, segons ens mostra Technorati. Les muses han volgut ser més sol·lícites i nosaltres anem de colònies. Es tracta d'unes colònies familiars en que es dona oportunitat als més petits de casa d'elaborar una sèrie de posts sobre museus i les seves sèries televisives preferides.
Com no podia ser d'altra manera, els Simpson obren aquest espai de colònies. Lisa la Iconoclasta és un divertit episodi en que la filla d'en Homer posa en dubte la interpretació i el projecte del museu d'història local d'Springfield. En fem un gra massa amb la re-creació d'herois?


L'episodi el pots veure a aquí i si t'atreveixes amb l'anglés trobaràs els diàlegs i la fitxa tècnica a aquí.