dimarts, 16 de desembre de 2008

museu i indústria de l'automòbil

Mentre les diferents bombolles especulatives es desinflen vertiginosament, cada sector cerca esmorteïr la caiguda de la millor manera possible. La indústria de l'automòbil també es desinfla i clama per obtenir ajudes públiques.
Així noms emblemàtics de la indústria es troben prop del col·lapse, i, per contra, altres presenten unes expectatives immillorables. Porsche, l'accionista majoritari de Volkswagen, acaba d'inaugurar el seu propi museu (via Coches 2.0). Un altre exemple de com les empreses rendibilitzen els seus actius.
El Porsche Museum d'Stuttgart és un edifici espectacular obra de l'estudi de l'arquitecte vienés Delugan Meissl. El Museu Porsche s'afegeix al Museu BMW i al Museu Mercedes Benz a qui sembla disputar l'espectacularitat constructiva.
I és que a Alemnaya existeix una veritable fascinació per la tecnologia . Només cal acostar-se al Deutsches Museum de Munich per veure-hi famílies senceres disfrutant dels enginys mecànics.Portada del llibre d'Irwin Stambler: Automobiles of the future. 1966
(via Paleofuture)

Cap comentari: